alt

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Αγαπητοί επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου και προάγει την επικοινωνία μεταξύ σχολείου, μαθητών, γονέων και άλλων φορέων.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το σχολείο μας, τη λειτουργία του και τις διάφορες δραστηριότητές του. Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε μιαν άλλη μορφή επικοινωνίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες για την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωσή σας. Με την ελπίδα ότι θα βρείτε στην ιστοσελίδα αυτή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη περιήγηση στα δρώμενα του σχολείου μας.

 



 

Τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του σχολείου μας η οποία συμμετείχε στον τελικό του GRAND PRIX ΧΗΜΕΙΑΣ 2012 (διασχολικός αγώνας γνώσεων Χημείας ) για τα Γυμνάσια, που έγινε το Σάββατο 12.5.2012 στις 6:00 μμ στην αίθουσα ΑΙΓΛΗ του Δήμου Πατρέων.

Το grand prix Χημείας ήταν μια κοινή εκδήλωση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και των Σχολικών Συμβούλων ΠΕ04 (Φυσικών) της Αχαΐας.
Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν:1ο Γυμνάσιο Αιγίου, 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, 3ο Γυμνάσιο Αιγίου, 4ο Γυμνάσιο Πατρών, Πειραματικό Γυμνάσιο Πατρών (Λάγγουρα), Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών,17ο Γυμνάσιο Πατρών, 21ο Γυμνάσιο Πατρών,  Γυμνάσιο Βραχναιΐκων, Γυμνάσιο Διακοπτού, Γυμνάσιο Κάτω Αχαΐας, Γυμνάσιο Λακκόπετρας, Γυμνάσιο Λάππα,Γυμνάσιο Σαγαιΐκων.

Το σχολείο μας εκπροσώπησε ομάδα μαθητών αποτελούμενη από τους Βιέννα Κων/νο και Τριανταφυλλόπουλο Παναγιώτη της Β΄τάξης και Δέφτο Ιωάννη της Γ΄τάξης (είχε προηγηθεί ενδοσχολικός αγώνας την Παρασκευή 6 Απριλίου, από τον οποίο προέκυψε η ομάδα που τελικά εκπροσώπησε  το Σχολείο στον διασχολικό αγώνα).

Τους μαθητές συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Κουκούλης Νικόλαος (Διευθυντής του Σχολείου) και Κανακίδη Μαρία (Γεωλόγος).

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και στέφθηκε με επιτυχία!!