alt

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Αγαπητοί επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου και προάγει την επικοινωνία μεταξύ σχολείου, μαθητών, γονέων και άλλων φορέων.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το σχολείο μας, τη λειτουργία του και τις διάφορες δραστηριότητές του. Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε μιαν άλλη μορφή επικοινωνίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες για την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωσή σας. Με την ελπίδα ότι θα βρείτε στην ιστοσελίδα αυτή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη περιήγηση στα δρώμενα του σχολείου μας.

 



 

eggrafes

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 79942/ΓΔ4 ( ΦΕΚ 2005 τ.Β΄)/21-05-2019 Y. A, οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2021 - 2022 στη Β’ και στη  Γ´ Γυμνασίου οφείλουν να ανανεώσουν την εγγραφή του παιδιού τους στην επόμενη τάξη, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας ηλεκτρονικά στο email του 4ου  Γυμνασίου Πάτρας (mail@4gym-patras.ach.sch.gr) υπογεγραμμένη, έως 29 Ιουνίου 2021, Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 (πατήστε επάνω για να την κατεβάσετε). Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων  απαιτείται να κατατεθεί στο σχολείο η δικαστική απόφαση ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού. 

Η συγκεκριμένη δήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον γονέα/κηδεμόνα που διαθέτει έγκυρους κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Στην περίπτωση που δεν έχετε τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής αποστολής της παραπάνω υπεύθυνης δήλωσης, μπορείτε να προσέρχεστε στο σχολείο αφού πρώτα τηλεφωνήσετε στο 2610222833.

Κατ' εξαίρεση πραγματοποιούνται εγγραφές μόνο τον Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για τους/τις μαθητές/τριες που παραπέμφθηκαν στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου.

Προσοχή: Εκπρόθεσμη εγγραφή πραγματοποιείται μετά από έγκριση του Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως δέκα (10) ημέρες μετά την έναρξη των μαθημάτων. Οι απουσίες των μαθητών/τριών για το χρονικό διάστημα από την έναρξη των μαθημάτων μέχρι την εκπρόθεσμη εγγραφή λογίζονται στο ακέραιο (ΥΔ 79942/ΓΔ4/21-5-2019 παρ. 3, άρθ.9).

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές/τριές  μας να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι με τις οικογένειές τους.

                                                                                                                       Ο Διευθυντής