alt

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Αγαπητοί επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου και προάγει την επικοινωνία μεταξύ σχολείου, μαθητών, γονέων και άλλων φορέων.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το σχολείο μας, τη λειτουργία του και τις διάφορες δραστηριότητές του. Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε μιαν άλλη μορφή επικοινωνίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες για την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωσή σας. Με την ελπίδα ότι θα βρείτε στην ιστοσελίδα αυτή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη περιήγηση στα δρώμενα του σχολείου μας.

 



 

200 xronia

Στις 25 Μαρτίου τιμούμε και γιορτάζουμε τον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του Τούρκου δυνάστη για ελευθερία και  αυτοδιάθεση. Εκ των πραγμάτων είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της Νεότερης Ελλάδας, ως αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας.

Για μία ακόμη φορά τιμούμε τους προγόνους μας που έδωσαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα.

Μαζί με την εθνική επέτειο γιορτάζουμε και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που συμβολικά ταυτίστηκε με την Επανάσταση η οποία ξεκίνησε ένα μήνα νωρίτερα.

Το σχολείο μας τίμησε την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης με διαδικτυακές γιορτές σε κάθε τμήμα γεμάτες εθνική υπερηφάνεια και αγάπη για την Πατρίδα μας.

Xρόνια Πολλά σε όλους!!