alt

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Αγαπητοί επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου και προάγει την επικοινωνία μεταξύ σχολείου, μαθητών, γονέων και άλλων φορέων.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το σχολείο μας, τη λειτουργία του και τις διάφορες δραστηριότητές του. Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε μιαν άλλη μορφή επικοινωνίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες για την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωσή σας. Με την ελπίδα ότι θα βρείτε στην ιστοσελίδα αυτή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη περιήγηση στα δρώμενα του σχολείου μας.

 



 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας,

με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, σας ευχόμαστε να έχετε μια καλή, δημιουργική σχολική χρονιά και υγεία στην οικογένειά σας.

Τη Δευτέρα 13/9/2021, στις 09:00 π.μ θα γίνει ο Αγιασμός στο προαύλιο του σχολείου.

Οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο στις 8:30 μ.μ και θα χωριστούν σε τμήματα.

Κατόπιν, θα παρακολουθήσουν την τελετή του Αγιασμού από την αίθουσά τους υπό την επίβλεψη καθηγητή.

Στη συνέχεια θα παραλάβουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν.

Την Τρίτη 14/9, το ωράριο μαθημάτων όλων των τάξεων θα είναι 08.15΄- 11.45΄.   

Για το ασφαλές άνοιγμα του σχολείου, απαιτούνται τα παρακάτω μέτρα:

  • Κατά την πρωινή προσέλευση των μαθητών στο σχολείο είναι απαραίτητη η χρήση ιατρικής μάσκας. Τη μάσκα φορούν οι μαθητές ΠΡΙΝ εισέλθουν στο προαύλιο και την φορούν ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ στην αίθουσα ΚΑΙ στο διάλειμμα. Παρακαλούμε ελέγχετε κάθε πρωί, αν ξεκινούν από το σπίτι έχοντας μαζί τους τουλάχιστον δυο μάσκες.
  • Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του φαγητού και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής/άθλησης.
  • Κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων επιβάλλεται να κρατούν αποστάσεις ασφάλειας από τους συμμαθητές τους, ιδιαίτερα την ώρα του φαγητού τους.
  • Οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο με πιστοποιητικό εμβολιασμού (για τους μαθητές 12 ετών και άνω) ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Αυτήν την εβδομάδα κατ΄εξαίρεση, το τεστ θα το φέρουν τηΔευτέρα 13/9.
  • Σε μαθητή που δε θα τηρήσει τα παραπάνω, δε θα επιτρέπεται η παραμονή στο σχολείο.
  • Οι μαθητές θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου.
  • Οι εμβολιασμένοι μαθητές δεν δικαιούνται δωρεάν self-test.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και πρόοδο για όλες και όλους.

                                                                              Η Δ/νση του σχολείου