alt

 

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!

 

Αγαπητοί επισκέπτες,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου σχολείου και προάγει την επικοινωνία μεταξύ σχολείου, μαθητών, γονέων και άλλων φορέων.

Η ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να σας ενημερώσει για το σχολείο μας, τη λειτουργία του και τις διάφορες δραστηριότητές του. Φιλοδοξία μας είναι να σας προσφέρουμε μιαν άλλη μορφή επικοινωνίας μέσα από τις νέες τεχνολογίες για την καλύτερη πληροφόρηση και ενημέρωσή σας. Με την ελπίδα ότι θα βρείτε στην ιστοσελίδα αυτή ενδιαφέρουσες πληροφορίες, σας ευχόμαστε καλή και ευχάριστη περιήγηση στα δρώμενα του σχολείου μας.

 



 

Α Γυμνασιου

Aγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι γονείς/κηδεμόνες  των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ τάξη Γυμνασίου, προκειμένου να ολοκληρώσουν την εγγραφή των παιδιών τους, καλούνται να προσέλθουν στο σχολείο από 1 έως και 9 Σεπτεμβρίου 2022, προσκομίζοντας ή συμπληρώνοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Υπεύθυνη δήλωση εγγραφής (διατίθεται από το σχολείο) του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας. Σε περίπτωση διαζευγμένων γονέων πρέπει να κατατεθεί στο σχολείο η δικαστική απόφαση ανάθεσης της επιμέλειας του παιδιού. 

Στην ίδια υπεύθυνη δήλωση δηλώνεται η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, η ηλεκτρονική διεύθυνση(e-mail) για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, καθώς και ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου.Η συγκεκριμένη δήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον γονέα/κηδεμόνα που διαθέτει έγκυρους κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

β. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή πιστοποιητικό του Δήμου/Δημοτικής Ενότητας στα Μητρώα του οποίου είναι εγγεγραμμένος/η ο/η μαθητής/τρια, εφόσον δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Εάν ο/η μαθητής/τρια δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, το πιστοποιητικό αναζητείται αυτεπάγγελτα από τον/τη Διευθυντή του σχολείου.

Επισημαίνεται ότι για τους μαθητές που δεν είναι εγγεγραμμένοι στα Δημοτολόγια της Ελλάδας, προκειμένου να εγγραφούν, είναι απαραίτητη η προσκόμιση πρόσφατου πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης μεταφρασμένου από επίσημη αρχή.

γ. Δήλωση των στοιχείων μαθητή (διατίθεται από το σχολείο)

δ. Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή και φύλλο ιατρικής εξέτασης υπογεγραμμένο από ιατρό, προκειμένου οι μαθητές/τριες να μπορούν να συμμετέχουν στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.Κατάθεση το αργότερο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου(διατίθεται από το σχολείο)

 

Χρήσιμα έγγραφα

Μπορείτε να κατεβάσετε τα παραπάνω έγγραφα από τους συνδέσμους που ακολουθούν: